2018/03/31

40/40 | SIKER! és egy maraton


Szervusz, kedves Blog-Vándor!

El se hiszem, de itt ülünk a nagyböjt utolsó napján, és a 40 napos blogolás projekt alatt tényleg sikerült összehozni 40 bejegyzést! Tudom, tartalmilag nem minden poszt volt csúcsteljesítmény, de nem is ez volt a célom, hanem a rendszeresség. Mostantól visszatérünk a minőség a mennyiség felett alapelvhez, de előbb itt egy kis összefoglaló az elmúlt másfél hónapról:



#1 Hét: február 14-18.


#2 Hét: február 19-25.
Köszönöm, hogy végigvonultál velem ezen a hosszú úton! Remélem, máskor is lesz alkalmam hasonló blog-maratont tartani, alaposabban megtervezett menetrenddel. Apropos maraton...



Örömmel jelentem, hogy Arwen molytársunk áprilisban Riordan-a-thon-t rendez! Személy szerint azért örülök ennek ennyire, mert Percy Jackson kalandjai pont beleillenek a 2018-as fantasy hullámom tematikájába, másrészt meg élek-halok a görög / római mitológiáért. Középiskolásként számtalan fanartot produkáltam (az egyik osztálytársam meg is jegyezte, hogy a rajzaim nélkül a tananyag felére se emlékezett volna :'D), plusz eddig nem volt szerencsém Rick Riordan könyveihez, ezért pláne részt kell vennem a maratonon.

Első körben a Percy Jackson és az olimposziak sorozat első 3 kötetét tűzöm ki célul, név szerint:
  1. A villámtolvaj (Könyvmolyképző, Szeged, 2008.)
  2. A szörnyek tengere (Könyvmolyképző, Szeged, 2009.)
  3. A titán átka (Könyvmolyképző, Szeged, 2010.)
Meglátjuk, hogyan haladok majd velük. Ha ezek után, illetve a többi várólistás olvasmányom mellett még lesz időm, akkor talán be is fejezem a teljes első sorozatot, a két kiegészítőkötettel egyetemben. Ezt elősegítendő lesznek sprintek is a zónában, ahol egy teljes motiváló tábor várja az embert. Tényleg érdemes benézni, ha érdekel, ITT leszünk.




Ismét köszönöm, hogy meglátogattál, szeretettel várlak IDE meg ODA is.

Bye.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése