2017/10/24

halloweeni habzsolás 2017 | very tökös blogolás

Szervusz, kedves Blog- Vándor!

Az októberi szocializálódó hadműveletem napról napra izgalmasabbá válik, ugyanis a molyos közösség legalább annyira rajong az év legtökösebb ünnepnapjaiért, mint jómagam, és ennek a kollektív rajongásnak hála jöhetett létre egy újabb esemény, melynek keretei közt bőségesen kiélhetem blogírói ambícióimat.





A We're Haunting You Together - Készüljünk együtt a Halloweenra! nevű kezdeményezés október 24-től november 1-je éjfélig tart, és egyetlen, nagyon egyszerű követelménye van: írj legalább egy blogbejegyzést, ami összefüggésbe hozható a mindenszentek előestéjén tartott őrülettel, a legbuzgóbb résztvevők pedig akár minden nap beküldhetnek egy bejegyzést a közösbe. Az esemény fejlécét maga a házigazda, Everglow készítette el a bandánknak, és lassan elkészülnek a bajtársaink első bejegyzései, melyeket itt tekinthetsz meg:




A saját hozzájárulásomról elöljáróban csak annyit mondanék, hogy a WHYT bejegyzéseket külön fogom posztolni a múltkor említett olvasói maratonnal, kihívásokkal és a Mini Könyvklubbal kapcsolatos fejleményektől, vagyis nagy az esély rá, hogy néha több bejegyzést is fogok írni egy nap... vagy sem. Tudod, hogy megy ez.

Ez lenne hát a legújabb közösségi akció, amibe fejest ugrottam, és becsszó, estére elkészítem az első rendes bejegyzést is, addig pedig itt hagyok Neked egy naggggyon cukker tökfaragós videót, amit az egyik kedvenc youtuberem szerencsétlenkedett össze. Egyébként nagyon ügyes grafikus a csávó, hagyományos és virtuális technikák terén egyaránt, érdemes belekukkantani a többi videójába is.

Nosza, akkor este találkozunk, bye-bye!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése